Title Image

Samojede Welpen

Momenteel hebben we geen pups beschikbaar, we hebben wel e.e.a. gepland voor meer informatie zie onze pagina planning.

Wij hebben af en toe een nestje uit weloverwogen combinaties waarbij gezondheid, karakter en schoonheid belangrijke selectiecreteria zijn. We fokken volgens richtlijnen van de Raad van Beheer, Nederlandse Samojedenclub en Alaska Malamute Club voor Nederland.

De pups groeien op in huis met kinderen, katten en andere honden. In deze eerste periode bent u welkom om af en toe te komen knuffelen en zoeken we samen met u de pup uit die bij uw gezin past.

Onze pups zijn minimaal 8 weken als ze naar de nieuwe eigenaar gaan. Ze zijn dan goed gesocialiseerd, gechipt, meerdere malen ontwormd en 1 x gevaccineerd.

U krijgt een puppypakket mee, een speeltje of kleedje uit het nest en foto’s van de eerste 8 weken. Tevens ontvangt u een informatieboek , een dierenpaspoort,  de koopovereenkomst en wordt het registratiebewijs samen met u ingevuld. Zodra wij de stambomen hebben ontvangen, maken we met u een afspraak voor een bezoek aan huis.

Uiteraard zullen wij met advies voor u klaar staan tijdens het verdere leven van uw hond en houden wij graag contact.

Reservering;

Mocht u interesse hebben in een pup dan kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen en natuurlijk bent u welkom om een keer kennis te komen maken met ons en onze honden. U kunt hiervoor een afspraak maken.