Title Image

Malamute puppies

Wij hebben pups! Nog 1 reutje en 1 teefje beschikbaar, beide showkwaliteit.

 

Moeder: Chayo Lotus Elise – (Ch Chayo Formula One X Chayo Double Bubble)
Vader:   Ch. Gold of Maja Duncan McLeod – (Ch. Gold of Maja Princess X Gold of Maja Cowboy)

 

Geboren op 11-11-2018, 3 reutjes, 4 teefjes.

 

Voor meer informatie 06-22070183 of info@dunblane.nl

 

Wij hebben af en toe een nestje uit weloverwogen combinaties waarbij gezondheid, karakter en schoonheid belangrijke selectiecreteria zijn. We fokken volgens richtlijnen van de Raad van Beheer, Nederlandse Samojedenclub en Alaska Malamute Club voor Nederland.

De pups groeien op in huis met kinderen, katten en andere honden. In deze eerste periode bent u welkom om af en toe te komen knuffelen en zoeken we samen met u de pup uit die bij uw gezin past.

Onze pups zijn minimaal 8 weken als ze naar de nieuwe eigenaar gaan. Pups die naar het buitenland verhuizen zijn minimaal 15 weken. Ze zijn dan goed gesocialiseerd, gechipt, meerdere malen ontwormd en hebben alle vaccinaties gehad die ze nodig hebben.

U krijgt een puppypakket mee, een speeltje of kleedje uit het nest en foto’s van de eerste 8 weken. Tevens ontvangt u een informatieboek , een dierenpaspoort,  de koopovereenkomst en wordt het registratiebewijs samen met u ingevuld. De stamboom ontvangt u zodra wij deze van de Raad van Beheer binnen krijgen.

Uiteraard zullen wij met advies voor u klaar staan tijdens het verdere leven van uw hond en houden wij graag contact.

 

Reservering;

Mocht u interesse hebben in een pup dan kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen en natuurlijk bent u welkom om een keer kennis te komen maken met ons en onze honden. U kunt hiervoor een afspraak maken.