Willkommen

 

Wir, Jurgen und Wilma Hell-Frijters behalten und züchten Samojeden, Alaskan Malamutes und Eurasiers in Noord-Brabant, Niederlande. Aus Leidenschaft zu diesen wunderbaren Rassen züchten wir in kleinem Rahmen unter dem Zwingernamen ” Dunblane “.

Unsere Zwinger ist registriert beim FCI und Raad van Beheer

Shows

We nemen regelmatig, met veel plezier, deel aan tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Verscheidene van onze honden hebben nationale en internationale kampioenstitels behaald. De stambomen van onze honden zijn van internationale samenstelling.

Pups

Af en toe hebben we pups die zorgvuldig worden gefokt, uitsluitend met stamboom. De pups groeien bij ons in het gezin op en we genieten hier vooral van. Gezondheid, karakter en schoonheid zijn belangrijke selectiecriteria voor de (groot)ouders waarbij de oorspronkelijke gebruikseigenschappen van deze rassen alsmede de FCI rasstandaarden behouden blijven. Ons doel is evenwichtige, energieke en vooral sociale pups een gezond en lang leven te bieden. We zijn aangesloten bij de Alaska Malamute Club voor Nederland (AMCN), Nederlandse Samojeden Club (NSC) en de Deutscher Club für Nordische Hunde (DCNH) .

Gediplomeerde kennel

We zijn een gediplomeerd kennel, geregistreerd bij de FCI en Raad van Beheer, in bezit van Vakbekwaamheid Besluit Houders voor Dieren, Kynologische Kennis I & II, Exterieur en Bewegingsleer, instructeursdiploma gehoorzaamheid (O&O), rasspecialist voor de Vereniging Voor Trimmend Nederland (VVTN) en Wilma is ook nog FCI Keurmeester.

Contact

 

Kijkt u vooral even rond op de website! Als u vragen heeft, dan kunt u ons altijd een mail sturen via het contactformulier!

Contact